Mazoutverdeler

Oliehandelaren eerst !

Gilops Group is de partner bij uitstek van oliehandelaren in België en buurlanden.
Al meer dan 50 jaar leveren we ze vanuit onze site in Wandre (Luik), langs de Maas. Daarnaast hebben we een tweede site in Limburg, en gebruiken we de depots van onze partners om heel België van brandstoffen te kunnen voorzien.

Om uw aankoopbeleid te ondersteunen en uw marges te verbeteren, bieden we verschillende innovatieve diensten volledig gratis aan: online prijsinformatie, een supersnel online platform voor uw aankopen en een efficiënte mobiele app.

Gilops Group biedt producten aan van uitstekende kwaliteit, aan concurrentiële prijs en met service op maat voor uw firma.

Waar zijn onze depots

Gilops Group, uw strategische keuze.

Gilops Group: eerst oliehandelaren

Gilops Group richt zijn activiteiten op branstoffenhandelaren. Sinds onze oprichting 50 jaar geleden zijn we voortdurend geëvolueerd en zijn we vandaag een solide leverancier, dicht bij de klanten.

Net als u kennen we de regio waar we werken beter dan wie dan ook, en we beschouwen onze lokale activiteit als een pluspunt. Bij ons is vertrouwen gebaseerd op bekende gezichten, eenvoudige contacten en professionele service op maat.

Gilops Group: een kruispunt, weg van files

Het depot van Gilops group bevindt zich op een kruispunt van land- en watertransportroutes, daardoor heeft onze depot een ideale geografische ligging.
Dankzij onze positie langs de Maas, nabij het Albertkanaal, kunnen we snel worden bevoorraad vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam. Vanuit onze depots leveren wij aan brandstofhandelaren un heel Belgie, Luxemburg en Duitsland.
We werken ook vanuit depots van onze partners.

Gilops Group: ondersteuning van uw marges en uw aankoopbeleid

In een constant veranderende wereld verandert de manier van zakendoen sneller en sneller. De prijzen ook.
Daarom werkt Gilops Group samen met u, in overeenstemming met uw aankoopbeleid: onze prijzen zijn online beschikbaar, ons ultrasnelle internetplatform maakt het gemakkelijker om brandstof te kopen en onze mobiele app is zeer efficiënt. U koopt het juiste product op het juiste moment.
Gilops Group biedt ook de opslag van uw brandstof aan: u koopt product tegen de beste prijs en verkoopt later om een ​​hogere winst te behalen.

Het maakt een wereld van verschil in uw bedrijfsresultaten!
Neem vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden te verkennen. Abonneer u gratis en vrijblijvend op ons online platform, samen zullen we nieuwe kansen identificeren die uw bedrijf ten goede komen.


Ben je een brandstofhandelaar?

Bel ons op onderstaand nummer of vul het formulier in.

04 345 96 16

    In overeenstemming met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt, wordt de informatie die over u wordt verzameld, uitsluitend verwerkt voor Gilops Group. Contactpersoon: Frederique Loverix, f.loverix@gilopsgroup.com, 04 / 345-96-10. De ontvangers van deze gegevens zijn alleen het Gilops Group-team. U hebt het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, wissing daarvan of om beperking van de verwerking te verzoeken. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en u heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door contact op te nemen met Gilops Group. U heeft de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.