Mazoutverdeler

Oliehandelaren eerst !

Gilops Group is de partner bij uitstek van oliehandelaren in België en daarbuiten.
Al meer dan 50 jaar leveren we ze vanuit onze site in Wandre (Luik), langs de Maas, of van die van onze partners in Wallonië, in Vlaams-Brabant en in Limburg.

Om uw aankoopbeleid te ondersteunen en uw marges te verbeteren, bieden we verschillende innovatieve diensten volledig gratis: online prijsinformatie, een supersnel online platform voor uw stookolie-aankopen en een efficiënte mobiele app.

Gilops Group ondersteunt u bij uw reflectie en biedt u een perfecte vergelijking: producten van uitstekende kwaliteit, concurrerende prijzen en service op maat voor uw kmo.

Waar zijn onze depots

Gilops Group, uw strategische keuze.

Gilops Group: eerst oliehandelaren

Gilops Group richt zijn activiteiten op stookoliedistributeurs. Sinds onze oprichting 50 jaar geleden zijn we voortdurend geëvolueerd en zijn we vandaag een solide kmo, dicht bij zijn klanten.

Net als u kennen we de regio waar we werken beter dan wie dan ook, en we beschouwen onze lokale activiteit als een pluspunt. Bij ons is vertrouwen gebaseerd op bekende gezichten, eenvoudige contacten en professionele service op maat.

Gilops Group: een kruispunt, weg van files

Het Gilops groepsdepot bevindt zich op het kruispunt van land- en watertransportroutes, halverwege tussen Luik en Wezet op de A25, 2 minuten van de afrit Cheratte op de E40, 30 minuten van Maastricht, tenzij een uur van Tienen, Namen of Aken.
Dankzij onze positie langs de Maas, nabij het Albertkanaal, kunnen we snel worden bevoorraad vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam. Op deze manier leveren wij op hun beurt oliehandelaren in heel België binnen een zeer kort tijdsbestek, maar ook in het Groothertogdom Luxemburg, in Nederlands Limburg en in het Duitse grensgebied.
We werken ook vanuit andere partnerrepository’s.

Gilops Group: ondersteuning van uw marges en uw aankoopbeleid

In een constant veranderende wereld verandert de manier van zakendoen sneller en sneller. De prijzen ook.
Daarom werkt de Gilops Group samen met u, in overeenstemming met uw aankoopbeleid: onze prijzen zijn online beschikbaar, ons ultrasnelle internetplatform maakt het gemakkelijker om stookolie te kopen en onze mobiele app is zeer efficiënt. U koopt het juiste bedrag op het juiste moment en u krijgt extra marges.
Gilops Group biedt ook de opslag van uw stookolie aan: u koopt het tegen de beste prijs en verkoopt het later om een ​​hogere winst te behalen.

Het maakt een wereld van verschil in uw bedrijfsresultaten!
Neem vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden te verkennen. Abonneer u gratis en vrijblijvend op ons online winkelplatform, samen zullen we nieuwe kansen identificeren die uw bedrijf ten goede komen.


Ben je een stookolie?

Bel ons op onderstaand nummer of vul het formulier in.

04 345 96 16

    In overeenstemming met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt, wordt de informatie die over u wordt verzameld, uitsluitend verwerkt voor Gilops Group. Contactpersoon: Frederique Loverix, f.loverix@gilopsgroup.com, 04 / 345-96-10. De ontvangers van deze gegevens zijn alleen het Gilops Group-team. U hebt het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, wissing daarvan of om beperking van de verwerking te verzoeken. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en u heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door contact op te nemen met Gilops Group. U heeft de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.