Eigenaren van tankstations

Een efficiënte en ervaren bondgenoot

Al jaren, toont Gilops Group haar expertise in de exploitatie van tankstations. Onze activiteiten gaan verder dan de provincie Luik. We kennen de industrie en de mensen die er werken, we kunnen onafhankelijke tankstationexploitanten op vele manieren helpen.

Bel ons voor meer informatie !

LEVERING VAN UW STATION

Als onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in de opslag en distributie van brandstoffenproducten, leveren wij ook onafhankelijke tankstations. We ontwikkelen een slim aankoopbeleid voor hen, geïntegreerd in een modern bedrijfsbeheer.

Koop de juiste hoeveelheid voor de juiste prijs: dat maakt een groot verschil in uw winstgevendheid !

Laten we een afspraak maken !


Heeft u een tankstation ?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie !

04 345 96 16

    In overeenstemming met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt, wordt de informatie die over u wordt verzameld, uitsluitend verwerkt voor Gilops Group. Contactpersoon: Frederique Loverix, f.loverix@gilopsgroup.com, 04 / 345-96-10. De ontvangers van deze gegevens zijn alleen het Gilops Group-team. U hebt het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, wissing daarvan of om beperking van de verwerking te verzoeken. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en u heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door contact op te nemen met Gilops Group. U heeft de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.