Eigenaren van tankstations

Een efficiënte en ervaren bondgenoot

Al jaren, dag na dag, toont Gilops Group haar expertise in de exploitatie van tankstations. Onze reputatie gaat veel verder dan de provincie Luik en we kennen de industrie en de mensen die er werken: we kunnen onafhankelijke tankstationexploitanten helpen, oud en nieuw, op vele manieren.

Wat als we elkaar weer zouden ontmoeten ? Bel ons voor meer informatie !

LEVERING VAN UW SERVICESTATION

Als onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in de opslag en distributie van aardolieproducten, leveren wij ook onafhankelijke tankstations. We ontwikkelen een slim inkoopbeleid voor hen, geïntegreerd in een modern bedrijfsbeheer.

Koop de juiste hoeveelheid voor de juiste prijs: dat maakt een groot verschil in uw winstgevendheid !

Laten we een afspraak maken !

Innovatieve diensten
Het is professioneel dat de Gilops Group u begeleidt, in overeenstemming met uw aankoopbeleid. Onze prijsinformatie is online beschikbaar, ons ultrasnelle internetplatform maakt tanken eenvoudiger en onze mobiele app zit boordevol efficiëntie. Je koopt het juiste bedrag op het juiste moment en je maakt extra marges.

We slaan de producten ook voor u op: u koopt ze tegen de beste prijs en verkoopt ze later om een ​​hogere winst te behalen. Dat maakt een wereld van verschil in uw bedrijfsresultaat !

Neem vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden te verkennen. Abonneer u gratis en vrijblijvend op ons online aankoopplatform.


Heeft u een tankstation ?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie !

04 345 96 16

    In overeenstemming met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt, wordt de informatie die over u wordt verzameld, uitsluitend verwerkt voor Gilops Group. Contactpersoon: Frederique Loverix, f.loverix@gilopsgroup.com, 04 / 345-96-10. De ontvangers van deze gegevens zijn alleen het Gilops Group-team. U hebt het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, wissing daarvan of om beperking van de verwerking te verzoeken. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en u heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door contact op te nemen met Gilops Group. U heeft de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.