Transportbedrijven

Onze professionele oplossingen voor andere professionals ...

Ben je een transport- of busbedrijf en is je dieselverbruik meer dan 10.000 liter per maand? Heeft u een eigen opslagplaats voor een capaciteit van meer dan 20.000 liter? Is uw bedrijf gevestigd in België of in de buurlanden?
Laten we afspreken!

Als een toonaangevende onafhankelijke brandstofhandelaar, garandeert Gilops Group u een levering tegen zeer gunstige voorwaarden.

We bestuderen de structuur van uw brandstofkosten en bieden oplossingen die echt zijn aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Een gratis online platform om te kopen en bestellen

Gilops Group begeleidt u op een professionele manier en biedt u de beste voorwaarden wanneer u grote hoeveelheden diesel koopt.
Op onze beveiligde site heeft u altijd een nauwkeurig beeld van de nieuwste dieselprijzen op de internationale markt: u bent zeker van uw bestellingen en koopt de juiste hoeveelheid brandstof op het juiste moment. Dat maakt een wereld van verschil in uw bedrijfsresultaat!

Neem vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden te verkennen. Abonneer u gratis en vrijblijvend op ons online aankoopplatform.

Samen zullen we nieuwe kansen identificeren die uw bedrijf ten goede komen.


U bent een transportbedrijf ?

Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

04 345 96 16

    In overeenstemming met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht wordt, wordt de informatie die over u wordt verzameld, uitsluitend verwerkt voor Gilops Group. Contactpersoon: Frederique Loverix, f.loverix@gilopsgroup.com, 04 / 345-96-10. De ontvangers van deze gegevens zijn alleen het Gilops Group-team. U hebt het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, wissing daarvan of om beperking van de verwerking te verzoeken. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en u heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door contact op te nemen met Gilops Group. U heeft de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.